LED skena

LED skena

I en lokal utan fönster får man ett fantastiskt resultat genom att installera en LED skena i takprofilen. Detta ger även en trapp som blir betydligt roligare när den blir belyst. Man kan välja mellan varmvit eller RGB om man vill kunna välja olika färger. Bilderna är tagna från Gym & Motion White i Åkersberga. Trappen är tagen från Elit Solvik

Genom att montera innertaket med distans från väggen får man en väldigt fin spridning av ljuset när man monterar LED skenan i sidan av takprofilen. Bilden är från Hagabadet Drottningtorget. I gruppträningssalen nedan är takbelysningen borttagen och har ersatts av LED skenor som sitter fastskruvade i betongtaket. Tillsammans med LED armaturerna byter man färgkombinationer under Teambeats. Bilden är tagen från Elit Solvik

Relaterat innehåll

Virtuell träning

På Malkars Träningscenter så satsar man stort på den virtuella träningen. Här har man gått "All In" med det bästa i ljud, ljus och bild. Cykelsalen har en känsla av en bio med t..

Läs mer

RGB spott

Takspottar med RGB styrning kan ge en lokal utan fönster en både varm och modern känsla. Ovan varje Milon-maskin sitter det en större 12W spott, runt väggarna sitter det mindre 3W ..

Läs mer

LED tejp

Fläkttrummor finns lite överallt i en träningslokal. Genom att installera LED-tejp ovanpå, lysande upp mot taket, så får man fram en häftig effekt. Här kan man välja mellan att ha ..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss