Installation

Med de absolut bästa installatörerna finns inga begränsningar i vad du vill åstadkomma, vi ser allt som en utmaning! Finsnickeri, måleri och byggnationer är vår styrka. Vid ombyggnation är vi gärna med och projekterar innan bygget har börjat. Custom installation! Har du en idé som du vill förverkliga men inte vet vad du behöver så hjälper vi till redan från start.

Vi har koll på produkter, specialprodukter och installationsmöjligheter. Lättanvänt och framtidssäkert!

Vi är duktiga på programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler, allt för att det ska vara lätt för dig att använda din anläggning. Det blir allt mer vanligt att man hämtar ljud och bildmedia via internet där man sedan streamar ut informationen via det interna nätverket. Vi är duktiga både på PC och MAC!

Väljer du Ljudagenten som leverantör kan du känna dig trygg! Via vår serviceavdelning erbjuder vi jourservice 24 timmar året runt! Din anläggning behöver aldrig stå stilla!

Relaterat innehåll

Jourservice

Våra installatörer är i toppklass och kan förutom installation av tekniken även bygg och måleri. Som kund kan man välja vilken nivå man vill ha på arbetet...

Läs mer

Event & Uthyrning

Vi som arbetar på Ljudagenten har alla en bakgrund inom musik och ljudteknik. Vår styrka ligger på ljud, ljus och bild för presentationer..

Läs mer
akustiklösning

Ljudmätning & akustiklösningar

Detta område delar sig i två grenar.

Akustisk Lösning: Här mäter vi ljudnivåer och tar fram lösningar för a..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss