Installation

Med de absolut bästa installatörerna finns inga begränsningar i vad du vill åstadkomma, vi ser allt som en utmaning! Finsnickeri, måleri och byggnationer är vår styrka. Vid ombyggnation är vi gärna med och projekterar innan bygget har börjat. Custom installation! Har du en idé som du vill förverkliga men inte vet vad du behöver så hjälper vi till redan från start.

Vi har koll på produkter, specialprodukter och installationsmöjligheter. Lättanvänt och framtidssäkert!

Vi är duktiga på programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler, allt för att det ska vara lätt för dig att använda din anläggning. Det blir allt mer vanligt att man hämtar ljud och bildmedia via internet där man sedan streamar ut informationen via det interna nätverket. Vi är duktiga både på PC och MAC!

Väljer du Ljudagenten som leverantör kan du känna dig trygg! Via vår serviceavdelning erbjuder vi jourservice 24 timmar året runt! Din anläggning behöver aldrig stå stilla!

Relaterat innehåll

Jourservice

Vår jour är bemannad dygnet runt årets alla dagar – den är helt enkelt oslagbar! Oavsett om det är vi som har installerat utrustningen ho..

Läs mer

Event & Uthyrning

Vi som arbetar på Ljudagenten har alla en bakgrund inom musik och ljudteknik. Vår styrka ligger på ljud, ljus och bild för presentationer..

Läs mer

Ljudmätning & akustiklösningar

Ljudagenten utför ljudmätningar och akustiska lösningar för isolering av störande ljud och förbättring av ljudkvalitén...

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss