Butiksljud

Oavsett om man ser musiken som en del i konceptet där ljudkvalitet är viktigt eller kanske endast söker en ljudanläggning som ska klara utrop så är det viktigt att rätt produkter hamnar på plats. Förutom ett stort produktkunnande så erbjuder Ljudagenten driftsäkra och snygga installationer samt en väl fungerande jour-service som ser till att du som kund alltid kan känna dig trygg efter en investering. Kontakta oss gärna om du har ett projekt på gång så träffas vi gärna på plats.

Riktat ljud

Den unika tekniken med riktat ljud gör det möjligt att skapa och koncentrera ljud till en specifik plats utan att det stör omgivningen. Skillnaden mellan riktat ljud och traditionella högtalare kan bäst jämföras med en ficklampa kontra glödlampa. En glödlampa lyser upp hela rummet medan en ficklampa endast den punkten som den riktar sig mot. Fördelen med riktat ljud är att du kan ha flertalet högtalare bredvid varandra där varje högtalare spelar en individuell ljudslinga utan att inkräkta på varandra.

pastedgraphic-1-1

Trådlöst Ljud: Ingen installationskostnad!

 

Sonab Högtalarsystem är en unik lösning!

Det finns flera olika aktörer som har trådlösa högtalare i sitt sortiment men ingen som har lösningen med direktinstallation i ljus-skenan. Detta spar kostsamma installationer men framför allt blir det en snygg installation där man lätt kan möblera om ljudet eller lägga till högtalare utan att behöva tänka på att dra någon högtalarkabel eller el = Ett flexibelt system!

Färre högtalare med större spridning!

Högtalaren från Sonab sprider ljudet med 120 grader vilket ger ungefär dubbelt så bra spridning mot en ordinär högtalare. Detta gör att man endast behöver installera hälften så många högtalare vilket är kostnadseffektivt!

Massor av tillbehör!

Finns det inte ljus-skenor i hela utrymmet finns det en mängd installationstillbehör där man kan fästa högtalaren i innertak eller i kabelstegar, inte lika flexibelt men möjligheterna finns!

Bra tryck i lokalen!

Högtalaren från Sonab levererar ett fantastiskt bra ljud och klarar spela på med en riktigt bra ljudvolym. Skulle man vilja förstärka ljudupplevelsen ytligare så finns Sonab Subwoofer.
Precis som högtalarna kan man hämta el från lys-skenorna men subwoofern väggmonteras på passande plats.

Bilder

Relaterat innehåll

Jourservice

Våra installatörer är i toppklass och kan förutom installation av tekniken även bygg och måleri. Som kund kan man välja vilken nivå man vill ha på arbetet...

Läs mer

Projekt

Här har vi samlat de projekt vi är mest stolta över. Har du frågor om ett projekt? Kontakta oss gärna!..

Läs mer
vardagsrum multiroom

Paketlösningar

Nedan följer 2 st mycket prisvärda multiroomlösningar komplett med högtalare.
Vid intresse så går vi igenom om man vill uppgradera högtalare i en zon, placering etc. Ljudagenten er..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss