Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte vi att det fanns ett stort servicebehov hos alla dem som dygnet runt behöver ha en fungerande ljudanläggning, och vi utökade därför vår verksamhet med en effektiv serviceorganisation. 1998 hade vi ca 60 ständigt återkommande kunder, som valt Ljudagenten som sin huvudleverantör gällande ljudutrustningar, däribland SATS, Sturebadet, Handelsbanken m.fl.

I dag jobbar vi med både företag och privatpersoner som kunder. Våra företagskunder är allt från festvåningar till konferenscentrum, och våra privatkunder efterfrågar mest förekommande multiroom-system och hemmabio.

Vi har några av landets skickligaste installatör, och blir därför ofta anlitade att utföra jobb i både slott och styrelserum som är k-märkta. Vår största kundgrupp idag är träningsanläggningar där vi är en av de ledande aktörerna i Sverige. Vi har också egna agenturer och har därför valt att ta med detta i en egen avdelning här på hemsidan.

Och uthyrningsverksamheten – som var det som allting startade med – har vi fortfarande kvar… Vi är inte den största aktören på marknaden, men vi är mycket flexibla och mångfacetterade, och naturligtvis duktiga på det vi gör.

Relaterat innehåll

Event & Uthyrning

Vi som arbetar på Ljudagenten har alla en bakgrund inom musik och ljudteknik. Vår styrka ligger på ljud, ljus och bild för presentationer..

Läs mer

Jourservice

Våra installatörer är i toppklass och kan förutom installation av tekniken även bygg och måleri. Som kund kan man välja vilken nivå man vill ha på arbetet...

Läs mer

Projekt

Här har vi samlat de projekt vi är mest stolta över. Har du frågor om ett projekt? Kontakta oss gärna!..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss