Ljudsystem för Mötesrum

Ljudsystem för Mötesrum

Behöver ni ett bra ljudsystem för ert mötesrum på arbetsplatsen?

Vi på ljudagenten hyr ut och installerar ljudsystem anpassade efter både lokal och syfte för att ni ska kunna ha så tydliga och effektiva möten som möjligt.

Med 20 års erfarenhet av olika ljudsystem är vi specialister inom vårt område, och vi har självklart fullständig koll på marknadens nya produkter och olika installationssystem.

För oss är det lika viktigt att leverera bra service som ett bra ljudsystem, varför vi erbjuder prisvärd jourservice i Stockholm, dygnet runt under årets alla dagar.

Det innebär att vi snabbt kan hjälpa till om något skulle hända, och i övriga landet erbjuder vi snabba reparationer med möjlighet till att låna utrustning under tiden. Att vända er till oss för att hyra ljudsystem för ert mötesrum är alltså ett givet val när du vill ha mer än bara själva produkten.

Hos oss på Ljudagenten jobbar några av landets allra bästa ljudinstallatörer, och därför har vi flera gånger blivit anlitade för att utföra ljudinstallationer i olika k-märka byggnader, både slott och styrelserum.

Vi fokuserar på att alla ljudsystem ska vara enkla att använda, och har ni idéer ni vill förverkliga men inte riktigt vet hur ni ska gå tillväga så hjälper vi er gärna från start.

Är ni intresserade av att hyra ett ljudsystem för ert mötesrum? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret här på webben, så berättar vi gärna mer och presenterar en offert .

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Event & Uthyrning

Vi som arbetar på Ljudagenten har alla en bakgrund inom musik och ljudteknik. Vår styrka ligger på ljud, ljus och bild för presentationer..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss