Ljudsystem till Gym och Träning

Ljudsystem till Gym och Träning

Behöver ni ett ljudsystem till ert gym eller träningsanläggning? Då kan vi på Ljudagenten stå till tjänst. Sedan 1996 har vi hyrt ut och installerat olika ljudsystem till både privatpersoner och företag, och idag är det just olika gymkedjor som utgör en större del av vår kundkrets.

Vi är ett av de ledande företagen inom ljudutrustning för träning i Sverige och några av våra kunder är Sats, Friskis & Svettis, Puls & Träning, Medley och World Class. Det har gjort oss till specialister på ljudsystem för träning och oavsett hur er anläggning eller hur era behov ser ut kan vi ordna en lösning utifrån era önskemål.

Som ljudinstallatör är vi flexibla och mångfacetterade och att anlita oss innebär att ni får så mycket mer än bara en produkt. Vi vet att servicebehovet är stort hos många och erbjuder därför prisvärd jourservice i Stockholm dygnet runt, alla dagar om året.

Ute i landet erbjuder vi snabba och effektiva reparationer med möjlighet till låneutrustning under tiden, vilket gör att ni aldrig behöver stå utan ett välfungerande ljudsystem på ert gym.

Hos oss jobbar några av landets skickligaste installatörer och vi har full koll på marknadens senaste produkter inom ljud, och flera olika installationsmöjligheter.

Som kund kan du alltid lita på att få ett problemfritt och användarvänligt ljudsystem med oss på Ljudagenten.

Kontakta oss för ljudsystem till gym, träning och gruppklasser

Oavsett vilken typ av träningsanläggning ni driver kan vi alltid anpassa ert ljudsystem efter användningsområde och behov. Vi har flera ergonomiska och kvalitativa headset för gruppträning och lätthanterliga ljudmixers, och vi erbjuder också färdiga ljudpaket.

Vi strävar efter att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att använda ljudsystemet och levererar smidiga lösningar med programmerbara styrpaneler och fjärrkontroller.

Vi är duktiga på både PC och Mac och beroende på varifrån ni vill hämta ljudmediet och musiken så kan vi alltid anpassa installationen efter det.

Vill du hyra ett ljudsystem för gym och träning så är du varmt välkomna att höra av dig till oss och berätta mer, så kan vi presentera en passande lösning. Du når oss på telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Upplevelser i träningslokaler

Söker du en pålitlig partner som kan leverera prisvärda produkter, driftsäkra installationer och en väl fungerande jourservice, då är Ljudagenten ett bra alternativ! Sedan 1997 har..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss