Ljudsystem för Konferens

Ljudsystem för Konferens

Behöver ni hyra ett ljudsystem för er konferens?

Då ska ni kontakta oss på Ljudagenten. Vi är specialister på alla typer av ljudinstallationer och har hjälpt både företag och privatpersoner med ljudsystem för bland annat konferens, festvåningar, hemmabiosystem och träningsanläggningar i 20 år.

Vi kan alltid anpassa våra ljudsystem efter de behov som finns, och vi fokuserar alltid på att leverera en lätthanterlig och enkel lösning som fungerar problemfritt.

Vår främsta styrka ligger på just ljud, ljus och bild för exempelvis presentationer och uppträdanden och vi har hjälpt flera företag med ljudsystem på olika typer av konferenser.

Hos oss på Ljudagenten jobbar några av landets främsta installatörer när det kommer till ljudanläggningar, och oavsett hur er planerade konferens ser ut kan vi alltid erbjuda en lösning som passar er lokal och ert upplägg.

Att anlita oss innebär att ni får så mycket mer än bara en produkt, för hos oss står god service lika högt i fokus som ett riktigt bra ljudsystem. Det betyder att vi alltid kan stå till tjänst med snabb hjälp och reparation om något skulle hända.

Lätthanterliga ljudsystem för konferenser

Vi på Ljudagenten tycker det är viktigt att alla ljudsystem ska vara lätta att hantera och manövrera, och vi kan ta fram programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler.

Dessutom anpassar vi givetvis ert ljudsystem för er konferens utifrån var ni vill hämta ert ljud- och bildmedia, vare sig det finns på en extern hårddisk eller online.

Vi är duktiga på både PC och Mac, och är det så att ni har en idé om vilken typ av konferens ni vill förverkliga men inte riktigt vet vad som behövs, så hjälper vi er gärna från start. Tack vare våra duktiga installatörer som alla har en bakgrund inom musik och ljudteknik finns det inga begränsningar i vad vi kan göra som du vill åstadkomma.

Vill ni hyra ett ljudsystem för er konferens via oss på Ljudagenten? Hör gärna av er till oss via kontaktformuläret eller på telefon och berätta mer om er situation, så återkommer vi med en offert till er. Välkommen till Ljudagenten.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Event & Uthyrning

Vi som arbetar på Ljudagenten har alla en bakgrund inom musik och ljudteknik. Vår styrka ligger på ljud, ljus och bild för presentationer..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss