Ljudmätning i Stockholm

Ljudmätning i Stockholm

Vill ni ha hjälp med att göra en ljudmätning i Stockholm? Vi på Ljudagenten är specialister på alla typer av ljudsystem och installationer, och vi utför enklare ljudmätningar i olika typer av lokaler, exempelvis kontor, träningsanläggningar och festvåningar.

En ljudmätning sker oftast i samband med att en ljudinstallation genomförs i offentlig miljö, för att du som kund ska kunna vara säker på att ljudnivån inte överskrider miljöförvaltningens normer.

Vi kan även hjälpa er vid mer avancerande ärenden där det krävs konsultering för att lösa problemet.

Om ni vill få bukt med störande ljud och buller med eventuella ombyggnationer som följd har vi samarbete med Ingemansson Technology, ett företag som är ledande i Norden inom sitt område.

Vi på Ljudagenten har arbetat med ljudinstallationer och ljudmätning i Stockholm sedan 1996. Vi som jobbar här är mycket duktiga på allt som har med ljud att göra och givetvis har vi full koll på marknadens bästa system och mätinstrument, samt vilka riktlinjer som gäller när det kommer till ljudnivåer.

Det gör att du alltid kan lita på vår professionalism och pålitlighet när det kommer till ljudmätningar – vi är noggranna och ser till att allt sker på rätt sätt.

Vill du ha hjälp med en ljudmätning i Stockholm av oss på Ljudagenten?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss, antingen på telefon eller via kontaktformuläret här på webben, och berätta mer om ditt ärende. Därefter kan vi presentera en lösning och erbjuda dig en offert.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer
akustiklösning

Ljudmätning & akustiklösningar

Detta område delar sig i två grenar.

Akustisk Lösning: Här mäter vi ljudnivåer och tar fram lösningar för a..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss