Ljudkonsult i Stockholm

Ljudkonsult i Stockholm

Vi på Ljudagenten är en ljudkonsult i Stockholm som erbjuder olika ljudinstallationer för uthyrning, både till privatpersoner och företag.

Vi har mångårig erfarenhet av att leverera kvalitativa lösningar inom ljud för till exempel hemmabiosystem, träningsanläggningar, konferenser och festvåningar – helt enligt era behov och förutsättningar.

Med några av landets allra duktigaste installatörer som jobbar hos oss har vi inga problem att ge dig som kund en lätthanterlig och smidig ljudanläggning utifrån syftet och lokalen, vi kan även leverera programmerbara styrpaneler och fjärrkontroller.

Som ljudkonsult i Stockholm är vi mycket flexibla, och måna om att alltid kunna erbjuda tillförlitlig och professionell service. Att anlita oss innebär att du har tillgång till vår prisvärda jourservice hela tiden, dygnet runt.

Vi vet att många verksamheter står och faller om inte ljudanläggningen fungerar som det ska och därför är vi alltid beredda att stå till tjänst om det behövs.

 

Det gör att du alltid kan vara trygg med att hyra ljudutrustning från oss på Ljudagenten, och bland våra tidigare kunder finns Handelsbanken, Sats, World Class och Idrottsförvaltningen samt många nöjda privatkunder.

Anlita Ljudagenten som er ljudkonsult

Vi har 20 års erfarenhet av flera olika ljudinstallationer och har självklart koll på marknadens senaste produkter och installationssystem så att du som kund alltid kan lita på en professionell ljudanläggning med oss.

Vill du anlita oss som ljudkonsult i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon eller via kontaktformuläret, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och presenterar en offert. Välkommen till Ljudagenten.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer
akustiklösning

Ljudmätning & akustiklösningar

Detta område delar sig i två grenar.

Akustisk Lösning: Här mäter vi ljudnivåer och tar fram lösningar för a..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss