Ljudinstallation i Stockholm

Ljudinstallation i Stockholm

Vi på Ljudagenten arbetar med ljudinstallation i Stockholm och kan hjälpa såväl företag som privatpersoner med olika ljudanläggningar efter behov.

Vi har sedan 1996 hyrt ut och installerat olika ljudsystem, och vår största kundgrupp finns bland träningsanläggningar runtom i landet som använder våra ljudinstallationer för både gym och gruppträning.

Utöver det arbetar vi också med ljud för hemmabiosystem, festvåningar och konferenscentrum. Tack vare att några av landets skickligaste installatörer jobbar hos oss på Ljudagenten kan vi alltid anpassa er ljudinstallation efter användningsområde och önskemål.

Vi har koll på marknadens senaste produkter och olika installationsmöjlighter och erbjuder programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler för en effektiv och användarvänlig ljudinstallation.

För oss är det minst lika viktigt med god service och en ljudanläggning som hela tiden fungerar som den ska, just därför har vi genom åren utvecklat en mycket effektiv serviceinstallation.

Som ljudinstallatör i Stockholm är vi flexibla, och skulle något hända med ljudinstallationen kan du vara trygg med att vi erbjuder prisvärd jourservice dygnet runt, alla dagar om året.

Anlita oss som er ljudinstallatör i Stockholm

När du anlitar oss för en ljudinstallation får du alltså mer än bara själva produkten, och er anläggning behöver aldrig stå stilla. Vi har många års erfarenhet av ljud och musik och arbetar för att det ska vara lätt för dig att använda ljudanläggningen.

Om du är intresserad av att hyra en ljudinstallation i Stockholm med oss är du varmt välkommen att ringa till oss, alternativt fylla i kontaktformuläret här på webben så kan vi presentera en offert anpassat enligt ditt användningsområde. Välkommen till Ljudagenten.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Installation

Med de absolut bästa installatörerna finns inga begränsningar i vad du vill åstadkomma, vi ser allt som en utmaning! Finsnickeri, måleri ..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss