Ljudanläggning till Gym, Aerobics & Gruppträning

Ljudanläggning till Gym, Aerobics & Gruppträning

Behöver ni en ljudanläggning för exempelvis gym, aerobics eller gruppträning? Då kan vi på Ljudagenten stå till tjänst.

Vi tillhandahåller ljudanläggningar som vi installerar och hyr ut efter behov, och vi är en av de ledande ljudleverantörer när det kommer till ljudutrustning på träningsanläggningar runtom i landet. Bland våra befintliga kunder finns bland annat Sats, Puls & Träning, World Class och Friskis & Svettis.

Som företag är vi flexibla och mångfacetterade, förutom att kunna erbjuda en riktigt bra ljudanläggning till gym och gruppträning värdesätter vi också effektiv service. I Stockholm har vi jourservice dygnet runt, året runt och i övriga landet erbjuder vi alltid snabba reparationer och möjligheter till låneutrustning så länge.

Ljudanläggning till gym

Just träningsanläggningar är vår allra största kundgrupp och vi är stolta över att få leverera ljudanläggningar till såväl gruppträning som gym och aerobics till några av landets ledande gymkedjor.

Vi är specialister på allt inom ljud och ser till att du som kund alltid får en lätthanterlig och smidig lösning och vi har inga problem med att ta fram programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler. Beroende på hur ni vill hämta ert ljudmedia kan vi anpassa installationen av er ljudanläggning enligt önskemål och vi är duktiga på både Mac och PC.

 

Vill du ha mer än bara själva produkten är det alltså till oss du ska vända dig för er ljudanläggning. När du anlitar oss kan du räkna med några av landets duktigaste installatörer, och vi har full koll på alla de senaste ljudprodukterna för att alltid kunna leverera ett problemfritt användande till dig som kund.

Välj Ljudagenten som leverantör för er ljudanläggning

Vi har mångårig erfarenhet av ljud och musik och har genom åren haft många nöjda och återkommande kunder, bland såväl privatpersoner som företag.

Är du intresserad av att hyra en ljudanläggning för ditt gym eller träningscenter via oss på Ljudagenten?

Vi kan snabbt ge dig en offert med våra färdiga ljudpaket som finns i tre olika alternativ beroende på storleken på lokalen. Kontakta oss gärna på telefon eller via kontaktformuläret med information om din anläggning så återkommer vi med ett anpassat förslag till dig. Välkommen till Ljudagenten.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Upplevelser i träningslokaler

Söker du en pålitlig partner som kan leverera prisvärda produkter, driftsäkra installationer och en väl fungerande jourservice, då är Ljudagenten ett bra alternativ! Sedan 1997 har..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss