Hyra Ljudutrustning i Stockholm

Hyra Ljudutrustning i Stockholm

Behöver ni hyra ljudutrustning i Stockholm? Välkommen till oss på Ljudagenten. Vi hyr ut och installerar ljudutrustning till såväl privatpersoner som företag i Stockholm och vi har drivit vår verksamhet sedan 1996.

Vår största kundkrets finns idag bland olika träningsanläggningar och vi är stolta över att få leverera kvalitativa ljudanläggningar till stora kedjor som Sats, Friskis & Svettis, Puls & Träning och Medley.

Förutom ljud till träningsanläggningar erbjuder vi också lösningar för hemmabiosystem, konferenser, festvåningar och multi-roomsystem.

Anpassad ljudutrustning från Östermalm

Vi som jobbar på Ljudagenten har många års erfarenhet av ljud och musik och vi har inga problem att anpassa er ljudutrustning efter behov och önskemål. Vi har koll på marknadens produkter och olika installationsmöjligheter och våra skickliga installatörer anpassar ljudanläggningen så att den blir lätt att hantera och vi ger er programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler.

Vi anpassar den helt enkelt efter användningsområde, och vi kan självklart arbeta med både Mac och PC. Är det så att du har en idé som du gärna vill förverkliga men inte riktigt vet vilken typ av utrustning som krävs så hjälper vi dig gärna redan från start.

Fördelen med att anlita oss för er ljudutrusning är att vi värdesätter effektiv service minst lika mycket som bra och välfungerande ljudsystem.

Skulle det dyka upp något problem har vi alltid prisvärd jourservice dygnet runt, alla dagar. På så vis kan ni vara säkra på att ni aldrig behöver stå utan ljud.

Vi vet att det finns ett stort servicebehov på många anläggningar som är beroende av sin ljudutrusning större delen av dygnet, och som uthyrare av ljudutrustning i Stockholm är vi flexibla och kan alltid stå till tjänst om något skulle hända.

Välj Ljudagenten som leverantör av er ljudutrustning

Med Ljudagenten som din leverantör av ljudutrustning kan du alltid känna dig trygg och vi har några av landets allra duktigaste installatörer vilket har gjort att vi fått utföra jobb i flera olika k-märka byggnader.

Vill du kontakta oss angående hyra av ljudutrustning på Östermalm går det bra att ringa till oss eller fylla i kontaktformuläret här på webben med information om ditt ärende, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Installation

Med de absolut bästa installatörerna finns inga begränsningar i vad du vill åstadkomma, vi ser allt som en utmaning! Finsnickeri, måleri ..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss