Headset för Gruppträning

Headset för Gruppträning

Behöver ni ett headset för gruppträning till er träningsanläggning? Vi på Ljudagenten erbjuder uthyrning och installation av ljudsystem för gruppträning med trådlösa anslutningar.

Alla våra headset är ergonomiska och sitter bra på huvudet och håller positionen hela tiden utan att halka ned, tack vare en kraftigt byggd mikrofonarm. Våra headset för gruppträning finns i fyra olika färger vilket gör det enkelt att veta vilket headset som går var om det finns flera olika gruppträningssalar.

Vi på Ljudagenten har arbetat med uthyrning och installation av ljudsystem sedan 1996 och idag är det träningsanläggningar som utgör den allra största delen av vår kundkrets.

Vi är stolta över att få leverera kvalitativa ljudsystem till ledande kedjor såsom Sats, Friskis & Svettis och Puls & Träning och hos oss jobbar några av landets bästa installatörer.

En annan fördel med oss som ljudinstallatör är att vi fokuserar minst lika mycket på god service som kvalitativa headset. Det innebär att du alltid kan kontakta vår jourservice året runt, 24 timmar om dygnet, så med oss får ni mer än bara produkten.

Kontakta oss när ni behöver headsets för gruppträning

Vi vet att många träningsanläggningar är beroende av sina headset för gruppträning och med oss som uthyrare står verksamheten aldrig och faller till följd av problem i ljudanläggningen.

Vi hyr ut anpassade och lätthanterliga ljudsystem enligt era behov, och om du vill kontakta oss angående headset för gruppträning är det bara att ringa oss eller fylla i formuläret här på hemsidan, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till Ljudagenten.

Relaterat innehåll

Om oss

Ljudagentens verksamhet grundades 1996 med inriktning på underhållning och uthyrning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Tidigt upptäckte..

Läs mer

Kontakt

Är du intresserad att ta kontakt med oss? Här finner du våra kontaktuppgifter. Vi har även Jourservice och vår jour är b..

Läs mer

Upplevelser i träningslokaler

Söker du en pålitlig partner som kan leverera prisvärda produkter, driftsäkra installationer och en väl fungerande jourservice, då är Ljudagenten ett bra alternativ! Sedan 1997 har..

Läs mer
Get the beat started!
Kontakta oss